Със съдействието на Zlatograd Smolyan Bulgaria   публикуваме  декларацията, която трябва да се попълни преди влизане в Гърция,  поне 48 часа преди пътуването. Новите правила влизат в сила от 01 юли 2020. Изисква се  въвеждане на лични данни, данни за превозното средство, адрес за пребиваване в Гърция и посетени страни в предните 14 дни  Ако искате да идете за един ден - само на плаж или на разходка, тогава за адрес посочете само града, в който смятате да бъдете. Декларацията е на английски.

След попълване на декларацията, получавате имейл, с който ви информират, че ще получите втори ймайл в рамките на 48 часа с генериран QR код, който трябва да снимате с телефона или да го разпечатите на хартия.В офисите на МИГ в Златоград и Кирково може да ви бъде указано съдействие при попълване и генириране на формуляра.

https://travel.gov.gr/?fbclid=IwAR1tEI6aRo_q3VCOWSQkIUdRXNQG0rgKTycPSyeUSm2Z_FaFd_PKksRk0ew#/

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com