Актуални покани:

 На 26.09.2021г. приключи 7-я последен кръг от Българския Ендуро Шампионат BG - X - Enduro CHAMPIONSHIP, който се организира от Крос Клуб Кирково и Община Кирково и се провежда за четвърта поредна година. Състезанието включва традиционните за екстремния шампионат Навигация по 50 километрово трасе и Ендурокрос. За любителите на екстремните спортове, високия адреналин и шума на моторите се проведе изключително стръмно изкачване с мотори STEEP CLIMB. С много положителни емоции приключи последния 7- ми кръг от Българския Ендуро Шампионат BG- X - Enduro CHAMPIONSHIP. Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман поздрави всички участници и победители и награди най-добрите състезатели с купи и парични награди. Специална награда от кмета получи участникът в екстремното изкачване ”STEEP CLIМB”, Атанас Димитров. Класиранията от Ендуро Шампионата са както следва:
Клас - Джуниър 1. Любомир Синев 2. Георги Весков

Клас – Жени 1. Петя Якова 2. Ралица Станчев 3. Мария Луиза-Раева

Клас – Профи 1. Кристиян Петров 2. Любомир Иванов 3. Илиян Кузманов

Клас - Стандарт 1. Атанас Димитров 2. Алек Николов 3. Стилян Йосифов

Клас – Сеньори 1. Стоян Пачаразов 2. Габриел Тотев 3. Виктор Димов

Клас - Експерт 1. Станислав Кирилов 2. Борис Чакъров 3. Иван Печев

Поздравления за момчетата от Крос Клуб Кирково, които взеха участие в надпреварата. Алек Николов и Стилян Йосифов се класираха на второ и трето място в Клас Стандарт. Поздравления и награда от кмета на общината получи и най-малкия моторист от община Кирково Анатоли Михайлов, който е само на 6 години.

Източник: Община Кирково 
 

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com