facebook  ИСУН

Друг обект, който беше посетен от гръцките предприемачи е ДЖЕЛАТЕРИЯ „ЮНАКОВ"   

Контакти: гр. Златоград, ул. „Антон Страшимиров" № 13,    

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ,  088 747 2965

Както всички знаем Джелато не е само италианската дума за сладолед. Изкушението е много по-различно от познатия ни вкус, аромат и текстура за обикновения сладолед!

Какво сподели Тина Юнакова за фирмения занаятчийски сладолед в Златоград?

Занимаваме се с продажбата на уличен сладолед по-вече от 30 години. Тава че, имаме  достатъчно опит в тази сфера, ни даде увереност и кураж да създаден собствено производство на домашен сладолед. Имахме и нужната собствена стационарна база, в която да реализирахме през 2019г. с наши средства, мечтата си за семеен бизнес. Закупихме необходимото технологично оборудване за производство на сладолед и други сладкарски изделия, като в момента предлагаме над 15 вида различен асортимент Джелато / сладолед, като се постарахме да предлагаме автентичен италиански вкус на достъпна цена, торти и много други тестени изделия и дребни сладки. Основните суровини, които използваме за нашата продукция – мляко, масло и други са изключително от доказани за качеството на продуктите местни ферми. Именно заради това се харесва много на нашите редовни местни клиенти и туристи в града.

Истински вкусен занаятчийски сладолед – Джелато по Златоградски! По хубав от италианският! Това са отзивите на цялата група!

 

Водено от общностите местно развитие

ВОМР е метод за включване на партньори на местно равнище, включително на гражданското общество и местните икономически участници в разработването и прилагането на местни интегрирани стратегии, които помагат на своите региони и спомагат за преход към по-устойчиво бъдеще.